Tamara Dragičević

Nešto najslađe što ćete danas videti: Tamara Dragičević sa sinom raznežila Instagram

Autor:

02.10.2024 18:50

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Tamara Dragičević sa sinom raznežila Instagram



Kao što smo videli, Tamara Dragičević sa sinom Borisom napustila je porodilište samo dva dana nakon porođaja, što je njen muž Petar Benčina otkrio pratiocima na društvenim mrežama. 

Tada su obožavaoci zajedno sa Tamarom slavili, ostavljajući čestitke i upućujući najlepše želje u komentarima na društvenim mrežama. Glumica koja je ovog leta po treći put postala majka brzo se vratila svakodnevnim obavezama

Antonio Anhel / Ata images

 

Sudeći po objavama koje deli sa publikom, Tamara nema vremena za predah. Doduše, u porodici sa troje dece teško da mama može naći vremena za duži odmor. 

Njeni pratioci su danas posebno burno reagovali na fotografiju koju je objavila. Zaista, na toj fotografiji vidi se puno ljubavi, topline i nežnosti koje razmenjuje sa jednim muškarcem - petogodišnjim sinom Lazarom.

Pročitajte Tek što su dobili treću bebu, veliko slavlje u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine

Dok Tamara Dragičević sa sinom boravi napolju i pozdravlja prve jesenje dane nepoznati fotograf je iskoristio da zabeleži sjajnu uspomenu i otopi srca Tamarinih pratilaca.

Screenshot Instagram Story/@tamaradragicevic

 

Nenadano, Lazar je ukrao svu pažnju publike koja je ostavljala brojne komentare na društvenim mrežama potvrđujući koliko je sladak

Pročitajte Glumica, mama i domaćica - ruke Tamare Dragičević svi gledaju, komentari ne prestaju (foto)

Detinje spontan i u društvu one bez koje ne može, Lazar je oduševio Tamarine pratioce. Podsećamo, Tamara i Petar Benčina su roditelji troje dece: ćerke Staše i sinova Lazara i Borisa.

Komentari. (0)

Loading