Novak Đoković

Novak pokrenuo lavinu oprečnih reakcija: Ja sam dete devedesetih, uživam u tom stilu

Autor:

03.10.2024 10:50

Foto: Hector Retamal/AFP/Profimedia

Foto: Hector Retamal/AFP/Profimedia

Novak Đoković progovorio o svom novom modnom stilu



Najbolji teniser svih vremena ovih dana boravi u Kini, gde ga na svakom koraku dočekuju kao božanstvo. Prošetao se Kineskim zidom, ali i ulicama Šangaja, najvećeg grada najmnogoljudnije zemlje sveta, gde se održava turnir iz masters serije.

Sećamo se i kako je na jednoj koferenciji za medije oduševio kineske novinare sasvim solidnim znanjem njihovog jezika. Sada je Novak Đoković progovorio i o neobičnim stajlinzima koje je predstavio u Pekingu i Šangaju.

Photo by Patricia J. Garcinuno/Getty Images for Laureus

 

Mnogi su se iznenadili kada su ga videli u neon-zelenoj trenerci i novim neobičnim kreacijama sa čuvenim logom krokodila, zaštitnog znaka njegovog sponzora.

Pred početak turnira uz osmeh je prokomentarisao svoja izdanja, koja su nas podsetila na ona iz devete decenije prošlog veka.

Pročitajte Poslednji put u Srbiji? Novak ostavio javnost u šoku, svi su se zabrinuli posle njegovih reči

- Taj stil me je vratio u devedesete. Ja sam dete devedesetih i sećam se tih dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Muzika i način na koji su se tada svi oblačili... Trenerke su bile veoma popularne, a boje jake, izražajne. Šetao sam ulicom i ljudi su reagovali u stilu: „Vau! Šta se dešava? Ovo je previše za naše oči!” Bilo je zabavno - rekao je Đoković prilikom susreta s medijima, a prenosi atptour.com.

Pročitajte Novak Đoković napravio neočekivani potez - Zabrinuti fanovi strepe da mu pobede više nisu bitne

U poslednje vreme primetno je da se stil proslavljenog tenisera promenio. Jednom prilikom Novak Đoković progovorio je i o tome, napominjući da ranije nije obraćao mnogo pažnje na modu, ali je počeo malo da izlazi iz ustaljenog okvira, koji je podrazumevao pantalone i polo majice.

Komentari. (0)

Loading