Rada Manojlović

Portret Rade Manojlović sa majkom nateraće vam suze na oči

Autor:

18.10.2024 19:10

Foto: Antonio Anhel/Ata Images

Foto: Antonio Anhel/Ata Images

Portret Rade Manojlović sa majkom i sestrom ganuo njene pratioce, kakav gest



Rada Manojlović kao jako mlada ostala je bez majke, dok je o bolu sa kojim se i dan-danas teško nosi u više navrata govorila.

Pevačica često evocira uspomene na društvenim mrežama, a jedna njena obožavateljka, likovna umetnica, naslikala je portret Rade Manojlović sa majkom i sestrom.

Screenshot Youtube/@PinkrsPortal

 

Radu je ovaj gest duboko ganuo pa ga je odmah podelila sa pratiocima.

„Ljudi mi uvek govore da izgledam baš kao ti. Ne bih to menjala ni za šta na svetu. Volim te, mama. Dvadeset godina živiš kroz nas, u nama, sa nama... Doživotno! Obećavam”, napisala je Radina sestra Marija ispod slike.

Pročitajte Rada Manojlović iznenadila izjavom o Milanu Stankoviću - Naša veza i dalje traje

„Najviše na svetu... ovom i onom”, dodala je Rada i otkrila da je to nešto najlepše što je neko uradio za njih.

„Predivan portret”, „Prelepa ljubav”, „Emotivno” bili su samo neki od komentara.

 

 

Podsetimo, Rada je svojevremeno govorila o tome kako je rano počela da radi da bi majci pomogla u lečenju. Majka Rade Manojlović više od godinu dana borila se kao lavica, ali je nažalost, na kraju izgubila bitku sa opakom bolešću.

- Bila sam s njom do samog kraja, ja sam nju držala za ruku. Sećam se, veče pre nego što smo je odveli u bolnicu, sutradan će umreti, ja počnem da plačem kao kiša ispred nje, a ona me pita onako, bez ijedne suze: ‘Zašto plačeš?’, a ja kažem: ‘Zato što nisam provela više vremena sa tobom’ - prisetila se Rada, koja nije mogla da zadrži suze.

Komentari. (0)

Loading