Nataša Aksentijević

Nataša Aksentijević progovorila o svom životu: Ništa mi nisu ostavili

Autor:

23.10.2024 20:10

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Aksentijević o porodičnim odnosima



Glumica i voditeljka koju širi region prepoznaje po autentičnom šarmu i neodoljivom humoru, Nataša Aksentijević, o porodičnim odnosima ne govori često.

Ona koja nas uglavnom zasmejava, nekada nije imala puno razloga za smeh. Malo je onih koji znaju da iza vedrog stava ove glumice stoji teška životna priča

Foto: Maša Pavlović

 

Jednom prilikom je Nataša Aksentijević o porodičnim odnosima otvoreno progovorila, a posebno se osvrnula na izbor o odluci njenih roditelja kome će pripasti porodično nasleđe. Glumica je, za razliku od svog brata, ostala bez ičega.

U emisiji „Grand magazin”, Nataša je iskreno i sa posebnim žarom istakla da nije imala nikakav poseban razlog da nakon udaje zadrži svoje devojačko prezime Miljuš.

Pročitajte Za Natašu Aksentijević nema tabu tema - Bila sam ljubavnica, imao je ženu i decu

Kako od roditelja nije dobila ni najmanje pravo na imovinu jer, kako kaže, sve su ostavili njenom bratu, glumica je sa velikom radošću primila prezime svog muža.

- Da su mi barem nešto ostavili u nasledstvo, pa da kažeš 'ajde, ima neki smisao. Ovako, prezime nosi onaj kome su sve dali, a ja ga neću - izjavila je Nataša, ne skrivajući gorčinu.

Pored toga što je Nataša Aksentijević o porodičnim odnosima otvoreno govorila, voditeljka je priznala da pokušava da razume svoje roditelje i njihovu odluku, ali ne uspeva u tome.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Uprkos svemu, Nataša ne krije da su porodični odnosi i dalje napeti i komplikovani, te opisuje odnose sa roditeljima i bratom kao: 

- Burni, s lažnim osmesima i treskanjem vratima – izjavila je glumica.

Podsećamo, Nataša Aksentijević je u skladnom braku sa suprugom Dušanom, sa kojim ima dve ćerke - Helenu i Veru. Za svog muža, glumica kaže da joj pruža neizmernu podršku, a dok o njemu govori često joj na licu blista osmeh.

Pročitajte Mršavice neka sačekaju, Nataša Aksentijević u kupaćem otvorila sezonu (foto)

Jasno je da Nataša Aksentijević o porodičnim odnosima ne nosi lepe uspomene, a iza osmeha kojim uspeva da razgali publiku, krije se velika i jaka žena koja je uspela da se oslobodi, po svemu sudeći, toksičnih odnosa. 

Komentari. (0)

Loading