Maja Volk

Maja Volk ne jede meso, a tartar biftek ovako sprema

Autor:

17.08.2024 09:30

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Tartar biftek od povrća se pravi lako, Maja Volk ima najbolji recept



Maja Volk (63) nakon borbe sa opakom bolešću potpuno je promenila način života i posvetila se zdravoj ishrani.

Voditeljka jede samo sirovu hranu, a svoje recepte nesebično deli na društvenim mrežama, pa smo tako otkrili Majin recept za tartar biftek.

Petar Đorđević

 

"Lepi moji dobri ljudi, danas sam odlučila da nadmašim sebe apsolutno tako što ću da napravim tartar biftek. Tako što ću da ga napravim sa suncokretom, mogu da budu orasi, onda ide cvekla, pola male cvekle, to nam dođe radi boje. 

Treba nam šargarepa, bilo koje pečurke, pola limuna, pola čena belog luka, senf, sirće, aleva paprika, maslinovo ulje i najvažnije je vorčester sos, so, može himalajska, morska." Sve sastojke izblendirajte i imate spreman najzdraviji mogući tartar biftek.

Pročitajte Kremasta i vazdušasta torta po receptu Slavice Rokvić ulepšaće svako slavlje, ima jedan poseban sastojak

Maja Volk poslednjih 14 godina praktikuje ovakav način ishrane i tvrdi da od tada nije imala zdravstvenih problema.

"Odahnula sam kada sam počela sa ovom ishranom. Nakon raka koji sam imala bila sam kost i koža, sa četrdeset kila manje. Bila sam uništena starica, kad sam prešla na ovu ishranu, za tri nedelje sam se savršeno oporavila i evo četrnaest godina nisam imala ni kijavicu."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)


"Važno je uvek jesti prvo voće, jer se ono najbrže vari, pa posle sat može da dođe salatni obrok, i tako naizmenično, svakih tri do četiri sata", izjavila je jednom prilikom Maja.

 

 

Komentari. (0)

Loading