Saša Kovačević

Mišići ne dolaze slučajno: Saša Kovačević objasnio šta stoji iza besprekornog izgleda

Autor:

26.09.2024 09:00

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Kada vide kako izgleda, sve zanima ishrana Saše Kovačevića



Pevač Saša Kovačević već godinama važi za posebno privlačnog muškarca sa domaće muzičke scene. 

Njegova posvećenost fizičkom izgledu, dobroj kondiciji i zdravom načinu života dala je više nego dobre rezultate. A to naročito primećuju Sašine obožavateljke. Mnogi se pitaju kako izgledaju režim i ishrana Saše Kovačevića?

Bojan Stanić

 

Koliko odricanja je potrebno ne bi li imali trbušnjake i isklesano telo Saše Kovačevića najbolje govori to da prođe i po šest meseci a da pevač ne okusi ni kockicu čokolade

Pevač je, kako sam kaže, na rigoroznoj ishrani više od sedam godina.

- Vodim se svojim režimom već niz godina. Toliko sam disciplinovan da se dešavalo da pola godine ne pojedem ni kockicu čokolade. Moji me u šali zadirkuju da je to već "bolest", ali ja to vidim kao svoj način života - iskreno priznaje Kovačvić.

Pročitajte: Loša krvna slika, temperatura, kašalj... Saša Kovačević progovorio o bolesti, cela porodica je bila zaražena

Ishrana Saše Kovačevića bazira se na unosu namirnica kao što su: riba, piletina, govedina, povrće, odabrano voće, kao i pirinač i krompir. Pevač posebno vodi računa o unosu tečnosti, što je ključni element njegove rutine. 

Boško Karanović

 

Kovačević nije mogao a da se ne osvrne na vitku liniju svoje devojke Zorane Tasovac, sa kojom je u harmoničnoj vezi od 2018. godine. Upoređivao je to što on svakodnevno trenira u teretani kako bi imao telo Apolona, dok je genetika na Zoraninoj strani.

- Svi bi mislili da je disciplinovana, ali njena figura je jednostavno rezultat dobre genetike - iskren je Kovačević.

Pročitajte: Mislim da je vreme, dugo smo prolongirali - Saša Kovačević potvrdio lepe vesti, ovo se dugo čekalo

Za sve koji žele da prate njegov primer i sigurni su u svoju nepokolebljivost, ovakav stil života, posvećenost i disciplina možda deluju izazovno, ali rezultati su više nego očigledni.

Komentari. (0)

Loading