Lucija Šerbedžija

Lucija Šerbedžija ga je godinama čekala, on srce poklonio njenoj koleginici (foto)

Autor:

20.05.2024 17:02

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Bivši muž Lucije Šerbedžije je ovaj poznati reditelj



Iako je odrastala pod budnim okom javnosti, ćerka Radeta Šerbedžije uspela je da izgradi svoj put i ostavi neizbrisiv trag u svetu glume. Međutim, malo ko se seća da je ovaj reditelj bivši muž Lucije Šerbedžije.

Instagram

 

Lepa glumica koju gledamo u seriji ”Tajne vinove loze” oduvek se trudila da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda. Ipak, pojedini detalji ugledali su svetlost dana, a da li ste znali da je ovaj čuveni reditelj bivši muž Lucije Šerbedžije? 

Pročitajte Venčali su se kad je on imao 43, a ona 23 - Ljubavna priča kao iz bajke

Naime, bivši muž Lucije Šerbedžije je reditelj Filip Gajić. Njih dvoje upoznali su se u ranom detinjstvu kada su zajedno bili deo jugoslovenske predstave KPGT-a "Oslobođenje Skopja".

Nakon ove turneje putevi su im se razišli, a sledeći put sreli su se tek 1997. godine, što je ujedno bio početak njihove ljubavne priče. 

- Luciju sam ponovo sreo u Radetovoj kući, u Londonu, 1997. godine. Kada je Rade saznao da se zabavljam sa njegovom ćerkom, bio je veoma srećan jer je imao lepo mišljenje o meni. 

Upoznali smo se još dok smo bili deca. Zajedno smo glumili u kultnoj jugoslovenskoj predstavi KPGT-a "Oslobođenje Skopja", sa kojom smo otputovali na tromesečnu turneju po Americi.

Posle su nam se putevi razišli. Lucija je mene verno čekala 25 godina, kao Penelopa Odiseja - rekao je bivši muž Lucije Šerbedžije svojevremeno za "Blic".

Pročitajte Ćerka glumačkog barda završila na operaciji - Lucija Šerbedžija slomila kuk

Filip i Lucija venčali su se u strogoj tajnosti 2006. godine u Istri, a u braku su dobili sina Sergeja i ćerku Anastaziju. Ipak, ljubav nije potrajala, te su se, na iznenađenje mnogih, razišli 2012. godine. 

- Lucija i ja smo se rastali pre dve godine i nastavili smo da budemo prijatelji. Tajno smo se venčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj hteo, tajno smo se i rastali, kraj istog tog maslinjaka.

I početak i kraj smo zalili širinom. U demontaži našeg braka učestvovali su mnogi, dugo i uporno. Među njima ima i nevažnih hijena i javnih ličnosti.

O tome ću tek pisati kada deca postanu punoletna. Ogoljenih lica i imena, biće deo budućih bajki za odrasle - napisao je Gajić u svom blogu 2014. godine.

Milan Maričić/ATA Images

 

Bivši muž Lucije Šerbedžije je nakon razvoda sreću pronašao pored dve decenije mlađe glumice Jane Milosavljević koja je u popularnom filmu ”Zona Zamfirova” igrala malu Zonu. 

Filip i Jana su 2017. godine dobili sina kome su dali ime Joakim

Komentari. (1)

Loading
Vera Labat

22.05.2024 05:26

Da li deca Jelene i Novaka unise I čvrstu hranu koju žvaću ili Im je sve izmiksano I iscrdjeno? Kako će ovskvom ishranom razviti vilicu?