Vesna i Nikolija

Vesna Zmijanac nikad iskrenije o ćerki i zetu: Nikolija i Relja mi to zameraju

Autor:

19.09.2024 20:01

Foto: ata images/antonio ahel/vladimir vasic

Foto: ata images/antonio ahel/vladimir vasic

Odnos Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović zaista je ovakav, pevačica sve otkrila



Vesna Zmijanac nakon duže pauze vratila se nastupima, a prilikom otvaranja nove sezone jednog beogradskog kluba za medije je, između ostalog, govorila i o svojoj porodici.

Pevačica kaže da se sada dobro oseća i da se raduje publici, ali da slobodno vreme najradije provodi sa unukama, a saznali smo i kakav je odnos Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović.

Milan Maricic/ATA Images

 

- Dobro sam sada, mogu da dišem, srce je u redu. Nisam više spretna kao nekad, ne mogu da potrčim, ali dobro sam. Možda bih mogla malo više da šetam, što ja ne volim.

Unuke šetaju, a ja ne mogu da ih stignem pa nemaju strpljenja za moje polako - izjavila je pevačica pa otkrila kakva je baka.

Pročitajte Odnos Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović je jasan - Vesna završila u suzama zbog Relje

- Nisam stroga baka, ja sam najnežnija na svetu. To su moje dve lutke, one su toliko dobre da ne možeš biti strog. Lepo su vaspitane i otmene, ova mala ponekad ne plače nego samo drekne, a Rea je već...

Obe su talentovane, Rea ide na klavir, a ova mala ovako vidi se da ima talenta. Imaju i na koga, od bake, mame i tate, pa i deda je bio talentovan - kaže pevačica.

Arhiva HELLO!

 

Nikolija i Relja svoju decu ne pokazuju u javnosti, pa kada baka to uradi, nastane problem.

- Jednostavno ne daju slike i povoda. To baba ponekad zezne stvar, pa nešto izleti, ali se to brzo skloni. Zameraju mi. 

Imala sam par gafova pošto se ne razumem u ono (mobilni i društvene mreže) pa mi izlete fotke. Onda Niki vidi i vrišti. Ne daju da se slikaju deca dok ona sama ne odluči - zaključila je pevačica.

Komentari. (0)

Loading