Sara Džesika Parker podgrejala glasine

Autor:

14.09.2016 17:15

Foto:

Foto:



Nakon višemesečnih nagađaja i  jake želje fanova govorkanja da se snima treći deo filma postala su sve glasnija. Naime,  Sara Džesika Parker predstavila je svoj treći parfem  po nazivom "Stash" u Londonu i to je bio povod za gostovanje u emisiji  "Good Morning Britain".

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on Sep 13, 2016 at 8:28am PDT

Pitanje o snimanju trećeg dela filma "Seks i grad " bilo je neizbežno. "Danas nemam potvrdan odgovor, ali to ne znači da se priča ne priprema",  zagonetno je odgovorila glumica i na taj način  nagovestila da se o nastavku i te kako razmišlja.

Ovo nije prvi put da je Sara podgrejala priče o novom filmskom ostvarenju. Naime,  glumica je pre godinu dana objavila fotografiju na kojoj šeta se papirnom kesom iz "Bloomingdalesa".  Svi pravi fanovi  znaju da se Keri Bredšo "klela" u ovaj brend.

 

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on May 11, 2015 at 1:03pm PDT

Modna ikona današnjice sinonim je za glamur i raskoš, ipak ona tvrdi da su farmerke njen omiljeni komad garderobe. "Ako bih morala da nosim jedan outfit do kraja života to bio onda bio jeans i jedan veliki sivi duks, uz neku modernu ogrlicu i cipele."  otkrila je ona.

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on May 25, 2016 at 7:45pm PDT

Komentari. (0)

Loading