Kristina Bogdanović

Rade Bogdanović ima 3 ćerke, Kristina se posebno izdvaja, kada je vidite, biće vam jasno zašto

Autor:

30.06.2024 21:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Radeta Bogdanovića veoma je popularna na društvenim mrežama



Nekadašnji fudbaler i fudbalski stručnjak, Rade Bogdanović često privlači pažnju svojim britkim komentarima. Iako je njegova karijera svima dobro poznata, o privatnom životu ne zna se mnogo.

Ipak, do javnosti je dospela informacija ko je žena kojoj je izgovorio sudbonosno „da“, kao i ko je najstarija ćerka Radeta Bogdanovića.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bogdanović i njegova supruga Aleksandra imaju troje dece. Najstarija ćerka Kristina rođena je 1. juna 1994. godine u Južnoj Koreji, druga po imenu Marija rođena je 2000. godine u Nemačkoj, a treća je Sofija rođena 2007. u Španiji.

Najstarija ćerka Radeta Bogdanovića najviše je skrenula pažnju medija, a svaka njena objava na Instagramu veoma je ispraćena. Kristinina lepota nikada ne prolazi nezapaženo, dok njen životni stil izaziva brojne reakcije.

Pročitajte Svet je dobio novog heroja, zove se Simon Kjer, danski fudbaler na terenu spasao život saigraču, napravio štit

Primetili smo da voli da putuje, te često ima običaj da se pohvali fotografijama sa egozične destinacije.

Ćerka Radeta Bogdanovića ima istančan modni ukus, pa verujemo da joj na fensi krpicama zavide mnoge devojke.

 

 

 

 

Bogdanović je tokom Mundijala u Kataru bio je gost Radio Televizije Srbije gde je govorio o tome kako je upoznao svoju suprugu Aleksandru.

- Pričali smo o fudbalu, bila je tema da li žene treba da idu dole ili ne, šta treba našim reprezntativcima… Moram da vam kažem, ja sam u životu imao tri autoriteta.

Pročitajte Ova 4 sjajna fudbalera rekla ne reprezentaciji - Dok je Piksi tu, ne žele više da igraju

Jedan mi je bio pokojni otac, drugi mi je majka Nada i treći mi je supruga, sa kojom se zabavljam od 4. januara 1989. godine.

U 12 sati i 30 minuta na autobuskoj stanici Grbavica smo se upoznali, ona u zelenoj “mont” jakni, a ja posle treninga - izjavio je fudbalski stručnjak.

Komentari. (0)

Loading