Aleksandra Prijović

Danas ima sve što poželi, a ovu situaciju iz prošlosti će Aleksandra Prijović pamtiti dok je živa

Autor:

19.08.2024 09:57

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Majka Aleksandre Prijović borila se poput lavice, ipak, jedna situacija će mladoj muzičkoj zvezdi zauvek ostati u sećanju



Jedna od naših najtraženijih pevačica Aleksandra Prijović odrasla je u skromnoj kući nedaleko od Belog Manastira, a njen život pre nego što je postala javna ličnost nije bio nimalo lak.

Instagram

 

Naime, 1995. godine majka Aleksandre Prijović ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi. Ipak, bračna sreća nije dugo potrajala te se nedugo nakon porođaja razvela od supruga Nedeljka

Pročitajte Danas ima sve što poželi, a nekada.. U ovoj skromnoj kući je odrasla Aleksandra Prijović (foto)

Razvod roditelja je mladoj muzičkoj zvezdi slomio srce, a majka Aleksandre Prijović svim silama se trudila da ćerki obezbedi bezbrižno detinjstvo. 

Na nedavno održanom koncertu pevačica se kroz suze prisetila svog puta ka vrhu, a trenutak kada je pre samog početka takmičenja „Zvezde Granda” njena majka dobila otkaz, pamtiće dok je živa.

- Majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene i finansijski je bilo teško, a moja tetka je bila tu.

Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih kupila haljinu za takmičenje - rekla je pevačica. 

Instagram

 

Iako je Aleksandra godinama u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem kome je 2019. godine podarila sina Aleksandra, Borka joj je i dalje najveći oslonac i podrška. 

- Bilo je jako teško, ali ja sam hrabra žena, oduvek sam bila borac i dan-danas bih, kao svaki roditelj, bila u stanju svašta da uradim za svoje dete.

- Iako se moja ćerka udala i hvala Bogu ima svoj brak i sve, ja ne dam na nju - jasno je poručila majka Aleksandre Prijović. 

Komentari. (0)

Loading