Marija Šarapova

Nekada su se za zanosnom Ruskinjom svi okretali, a sada... Mariju Šarapovu ne biste prepoznali, potpuno je promenila imidž

Autor:

13.09.2024 09:30

Foto: Thomas Niedemueller/Getty Images

Foto: Thomas Niedemueller/Getty Images

Izgled Marije Šarapove iznenadio svet, a koketira i sa stilom



Osvojila je pet grend slemova, a da joj karijera zbog doping-afere nije prekinuta pre vremena, verovatno bi u njenoj riznici bilo i više trofeja. Lepa Ruskinja, koja je slamala srca ljubiteljima tenisa, i ne samo njima, danas vodi potpuno drugačiji život.

U međuvremenu je postala majka, a umesto na turnirima, uglavnom je viđamo na nedeljama mode. I izgled Marije Šarapove je u fokusu, jer sada je možda ne biste ni prepoznali.

John Nacion/Getty Images

 

I dalje je lepa i vitka, porođaj nije ostavio traga na telu jedne od najatraktivnijih sportistkinja svih vremena. Već odavno nije plavuša, ali nije loša ni kao brineta, slaže se jači pol.

U poslednje vreme Maša neguje dendi stil i najčešće nosi široke pantalone i košulje, verovatno zato što se u toj odeći najbolje oseća, a i stoji joj jednako dobro kao elegantne haljine.

Pročitajte Marija Šarapova bila je u vezi sa poznatim Srbinom, tik pred svadbu su raskinuli

Na nedavnom US Openu jedva smo je prepoznali kada se pojavila u strogo muškom izdanju iako su modni kritičari istakli da je izgledala – ultraženstveno.

John Nacion/Getty Images

 

Imala je polo-majicu na pruge i bež pantalone klasičnog kroja, kosu je skupila u punđu, a ruku nonšalantno držala u džepu.

Da joj se dopada ovakav trend pokazala je i na Instagramu. Juče je uspela da zapali popularnu društvenu mrežu, i to, kako je napisala uz fotografije, u „business casual“ varijanti.

Ovog puta odabrala je crni sako sa horizontalnim prugama, belu košulju, crne pantalone i sandale. No, u editorijalu koji bismo mogli da nazovemo „mala modna revija u liftu“ našlo se još slika.

 

 

Videli smo je u još jednom sličnom autfitu - sivom kompletu sa crvenim mokasinama, maslinastom odelu, kožnim pantalonama, ali i u trenerci i letnjoj haljini sa cvetnim printom.

Pročitajte Mariju Šarapovu godine su baš promenile, ovo je ona danas

Među prvim komentarima ugledali smo jedan sa potpisom „Čudesne žene“, prezgodne Gal Gadot, koja je ostavila emotikon vatre. To u ovom slučaju govori više od reči.

Pratioci su glasali za najbolji stajling, ali moramo priznati da je teško odabrati. Uostalom, uverite se i sami. Novi izgled Marije Šarapove sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Komentari. (0)

Loading