Kejt Midlton

Posle bolesti ništa neće biti isto: Povratak Kejt Midlton nismo ovako zamišljali, isplivali detalji

Autor:

23.09.2024 15:02

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Povratak Kejt Midlton nije onakav kakav se mislilo da će biti, evo o čemu je reč



Kejt Midlton nedavno je obradovala svet vestima da je iz bitke sa teškom bolešću izašla kao pobednik.

Nakon toga dugo se čekao povratak Kejt Midlton, a video sa princem Vilijamom i njihovo troje dece raznežio je poštovaoce kraljevske porodice.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Kao što je i najavljeno - došlo je vreme za povratak Kejt Midlton prvim službenim dužnostima. Prema pisanju magazina "People", princezino zdravlje je i dalje veoma krhko, pa se u skladu s tim na posao vraća laganim tempom. 

Kejt još radi od kuće, gde i održava sastanke kojih je iz dana u dan sve više. U dvorcu Vindzor održala je sastanak sa Centrom za rano detinjstvo, a za razliku od sličnih sastanaka ranije, ovog puta sali za sastanke pristup nisu imali novinari i kamere. 

Pročitajte Kejt i Vilijam prekinuli odmor, saopštenje za javnost obišlo svet

Budući da se Kejt i dalje oporavlja i treba joj vremena da se privikne na poslovni ritam, to je bio opušteniji sastanak. 

Kako pišu strani mediji, Kejt Midlton već ima isplaniran raspored za 2024. godinu. Za ovu godinu isplanirano je da se pojavi dva puta, pa da se povuče iz javnog života, a glavni razlozi za ovakvu odluku bili su zdravlje i njena deca.

Profimedia

 

Kraljevska dopisnica BBC-ja Dženi Bond tvrdi da će se Kejt manje pojavljivati u javnosti čak narednih deset godina.

- Ketrin je to jasno stavila do znanja - istakla je Bond.

Princeza od Velsa na prvo mesto stavila je svoje zdravlje, kao i porodicu. Iako će znatno manje raditi, vidljivo je da se tome pristupa promišljeno.

Komentari. (0)

Loading