Sale Tropiko

Sale Tropiko otkrio: Slučajan susret na moru odveo ga je pred vrata velike ljubavi

Autor:

24.09.2024 19:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svako ima svoj zen; pusti misli na otavu i odmori mozak, tako je kada Sale Tropiko vozi motor



Frontmen popularnog „Tropiko benda“ otkrio je kako je slučajan susret na moru bio prekretnica koja ga je dovela do velike ljubavi.

Pevač nerado govori o privatnom životu, ali koliko mu prija vožnja motorom, posebno čoperom, jasno se da zaključiti čim se započne tema o bajkerima. Sale Tropiko vozi motor iz velike ljubavi prema dvotočkašima i zbog užitka koji mu takva vožnja donosi. Ni sam nije očekivao da će mu vožnja motorom toliko prijati. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sale je sa nostalgijom govorio o svojim prvim vožnjama, prisećajući se dana kada je i njegov otac vozio motor, što je probudilo želju da i sam postane vlasnik dvotočkaša

Sve je počelo sa skromnom vespom, ali sudbina je ubrzo umešala prste. Na jednom letovanju na moru, za ručkom, sa prijateljem je spontano razgovarao o motorima. Strastven razgovor vodio je sve bliže odluci da sa vespe pređe na čoper.

Pročitajte: Sale Tropiko razvod jedva preživeo - bolelo je, ona mi je pomogla

- Najlepše mi je kada sretnem druge bajkere na putu i kada se pozdravimo sa jednim ili dva prsta, to je naš znak pripadnosti - rekao je Sale sa osmehom, osvrćući se na specifični bajkerski ritual.

Vožnja na motoru, kako je pevač rekao, za njega nije samo strast, već i način da pronađe svoj mir. 

- Opušta me vožnja i volim da odem na ture kad god mogu, posebno leti. To mi je ventil za opuštanje, pravo bekstvo iz svakodnevice - rekao je pevač za GrandOnline.

 

 

Najduža ruta koju je prešao na motoru vodila ga je od Beograda do Amuljanija u Grčkoj, sa pauzama i zaustavljanjem na Kopaoniku. Razdaljinu veću od 757 km prešao je za dva dana, 500 km u jednom danu jer, kako priznaje, ne voli da vozi noću.

Pročitajte: Sreća dece je ispred svih sukoba - ćerke uspele ono što niko nije, Sale i Jovana ujedinjeni

Iako ne posećuje bajkerske skupove, kaže da najviše uživa u solo vožnjama, gde može potpuno da isključi um i pusti misli da idu svojim tokom.

Komentari. (0)

Loading