Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović podelio najlepše vesti, ovo je toliko želeo!

Autor:

25.09.2024 11:15

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Objava Veljka Ražnatovića obradovala fanove



Veljko Ražnatović jedan je od najuspešnijih domaćih boksera. Iako je neverovatno predan ovom sportu, Cecin sin je imao dužu pauzu, a sada je odlučio da se vrati.

Naime, on je na svom Instagram nalogu podelio lepe vesti, a objava Veljka Ražnatovića oduševila je njegove pratioce.

Instagram

 

"Pozdrav svima, nakon najduže pauze do sada vraćamo se u profesionalni ring 8. novembra u Beogradu. Na memorijalu 'Miroslav Popović' boksovaću meč koji će me približiti sledećem cilju, radujem se predstojećem periodu, vreme naše tek dolazi", napisao je bokser.

Inače, Veljko vredno i predano trenira i maksimalno je posvećen zdravom životu. Kao i svaki sportista on dosta vodi računa o ishrani koja je od velike važnosti kada je sport u pitanju.

Pročitajte Nije želela da je vide - Ovako Bogdana Ražnatović izgleda 3 dana nakon trećeg porođaja (foto)

Podsetimo, Veljko i Bogdana nedavno su bili u poseti Anastasiji Gudelj u Sevilji, gde živi sa suprugom Nemanjom. Bokser je uzeo neko vreme slobodno kako bi se odmorio od napornih treninga i sakupio snagu za predstojeće mečeve.

Za to vreme njihova tri sina Željko, Krstan i Isaija bili su u društvu baka, deke i tetke, koji su vodili računa o njima dok se mama i tata odmaraju.

 

 

Poznato je da Veljko sa porodicom živi u Titelu, rodnom mestu njegove izabranice, gde bokser može neometano da trenira.

- Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo treningu i porodici. Oduvek sam imao strast za takmičenjem.

Pročitajte Objava Veljka Ražnatovića oduševila - Ovako uživaju u Sevilji, najnovije fotografije

Trenirao sam sve sportove, ali sam se opredelio za boks! Ovaj sport od nestašnog dečaka napravi razumnog čoveka. To je neki ventil za nas koji će nas smiriti. Imao sam kratak fitilj, ispade koji sada nemam. 

Boks te nauči životu i kroz boks naučiš da živiš. Ja bih voleo da, svojim primerom, kada se ostvarim kako želim, nateram mlade ljude da se okrenu ovom sportu.

Niko ne treba da se ugleda na mene kao mene, ja imam hiljadu mana, ali treba da se ugleda na to što želim da postignem i ostvarim, što sam privržen porodici, sportu - otkrio je Veljko jednom prilikom.

 

Komentari. (0)

Loading