Alka Vuica

Užasava me starenje: Alka Vuica gazi sedmu deceniju, skinula se u kupaći, pa ženama zadala ozbiljan domaći zadatak (foto)

Autor:

17.10.2024 16:10

Foto: M.P./ATA Images

Foto: M.P./ATA Images

Alka Vuica u kupaćem se oprostila od leta



Hrvatska pevačica Alka Vuica, jedna od najlepših i najintrigantnijih zvezda bivše Jugoslavije, trenutno uživa na Ibici.

Pevačica je poslednje dane leta odlučila da isprati na najlepši način. Alka Vuica u kupaćem kostimu koji savršeno pristaje njenoj figuri slikala se za Instagram.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica često deli objave u kojima uživaju njeni pratioci, a ova ih je posebno obradovala i izazvala potpuno oduševljenje.

Fotografiju na kojoj je Alka Vuica u kupaćem kostimu opisala je rečima: - Poslednji dani leta.

Dok pozira u elegantnom jednodelnom kupaćem kostimu sa crvenim pareom koji se vijori na vetru, Vuica jasno prkosi godinama.

Pročitajte Donela ga je na svet u teškim uslovima, on joj je sve - sin jedinac Alke Vuice nakon dugo vremena u javnosti (foto)

Iako je ušla u sedmu deceniju, ovim gestom je dokazala da žena i u tim godinama može da izgleda atraktivno.

Screenshot Instagram/@alka.vuica

 

- Užasava me proces starenja. Nedavno su mi doneli fotografije iz mladosti i bila sam tužna. Čovek često ne shvata koliko je lep dok ne prođe vreme - izjavila je pevačica, i dodala:

- Odlučila sam da danas izgledam najbolje što mogu, jer sutra će biti samo gore, osim ako se ne odlučim na operacije poput Šer. Nju smatram fenomenalnom – rekla je Alka u intervjuu koji je dala povodom 63. rođendana.

Iako nema ništa protiv estetskih korekcija, Alka Vuica u kupaćem za sada nema potrebu da ode na jedan od tikvih zahvata.

Komentari. (0)

Loading