Srna Lango

Zaljubila sam se u idiota! Srna Lango dva puta potpisala razvod, obećanje dala samoj sebi

Autor:

23.10.2024 09:20

Foto: ata images/ Marija Mlađen

Foto: ata images/ Marija Mlađen

Srna Lango šokirala svojim stavovima o razvodu



Srna Lango šokirala je gledaoce jedne od najpopularnijih emisija na domaćim prostorima, iznoseći detalje iz privatnog života.

O ljubavi Srne Lango i glumca Irfana Mensura oduvek se pričalo, naročito jer su oboje pre stupanja u brak imali decu sa bivšim partnerima, Srna sina Aleksu, a Irfan sina Filipa. Zajedno su dobili sina Pavla, a njihova ljubavna priča je i nakon razvoda nastavila da intrigira javnost.

Mirko Tabašević

 

Po tom pitanju glumica je u emisiji “Magazin In” svojevremeno izjavila:

- Imala sam dva divna braka i imam dva divna bivša muža. Trenutno nemam trećeg, ali, Bože moj, ne znam šta nije jasno - začuđeno je izjavila Srna, pa dodala da joj razvod nije zadao velike traume.

Pročitajte Srna Lango - Dugo sam patila i bila očajna, sanjala sam miris pozorišta

- Nisam izašla istraumirana. Problem često leži u izboru partnera, naročito kada imaš 16 godina i zaljubiš se u pogrešnu osobu. Ja sam se sa 16 zaljubila u idiota, ali kasnije sam naučila da biram kvalitetne ljude.

Iako brak nije opstao, koliko god da je trajalo, bilo je divno. Birala sam ljude sa kojima mogu i da se razvedem kvalitetno.

Ata Images

 

Podsećamo, Srna Lango i Irfan Mensur razveli su se nakon sedamnaest godina braka, a tačan razlog zbog kog su se odlučili na ovaj korak nikada nisu izneli pred javnost.

Njena izjava bacila je svetlo na emotivnu stranu takozvanih poznatih i slavnih, jasno pokazujući da su velike ljubavi često praćene, na prvi pogled, nerazumljivim izborima. 

Pročitajte Pre Srne Lango Irfan Mensur je bio u braku sa ovom lepoticom

Srna Lango šokirala je publiku apsolutnim prihvatanjem promena koje život nužno donosi. Uostalom, lakoća i otpuštanje su najveća pobeda ljubavi.

Komentari. (0)

Loading