Danijela Martinović

Dogodilo se nešto posebno: Danijela Martinović ovo nije očekivala, sreću je nemoguće sakriti

Autor:

27.10.2024 14:40

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Objava Danijele Martinović oduševila njene fanove



Ona je jedna od najpopularnijih pevačica lakih nota u regionu. Ima zavidnu armiju fanova od Vardara do Triglava, s kojima nekad podeli i zanimljive epizode iz privatnog života.

I nova objava Danijele Martinović na Instagramu oduševila je njene pratioce. Naime, pop zvezda je bila toliko raznežena posle jedne neočekivane situacije, da je morala svima da otkrije šta se desilo.

Marko Vavpotić/m24 Salomon/Profimedia

 

Danijela je uživala na porodičnom ručku, kad joj je prišla jedna obožavateljka i uputila joj nekoliko reči koje su je dirnule do srži.

„Juče u Samoboru na porodičnom ručku dogodilo se nešto posebno. Do mene je prišla jedna divna mama s dvema curicama i s velikim osmehom izjavila: "Danijela, pratim vas i slušam od kad sam bila devojčica, a ovo su moje dve devojčice". Rastopila sam se“, napisala je pevačica.

Pročitajte Ove vesti smo čekali godinama - Danijela Martinović progovorila o venčanju

Nema sumnje da ju je gest duboko dirnuo. A ovde ne bi bilo zgoreg pomenuti da karijera uvek nasmejane Splićanke traje već više od tri decenije, od početka devedesetih.

Antonio Ahel/ATAImages

 

A dok njen bivši partner Petar Grašo čeka drugo dete, Danijela uživa u ljubavi sa bivšim kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem. Zajedno su od prošlog marta.

“Ono kako se ja osećam poželela bih prvenstveno svakoj ženi, a onda i svakom čoveku, da jednostavno znaš da si stigao i da je sve u apsolutno savršenom miru i nekakvom spokoju. Onda sve samo od sebe funkcioniše”, rekla je za InMagazin, a prenosi story.hr.

Komentari. (0)

Loading