Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Svaki dan se dopisujem sa muškarcima, volim kada mi je dobro

Autor:

18.09.2024 11:18

Foto: Amir Hamzagić/ATAImages

Foto: Amir Hamzagić/ATAImages

Nataša Bekvalac otkrila da se dopisuje sa muškarcima i o tome iskreno govori



Nataša Bekvalac, pop diva čiji se hitovi slušaju širom regiona, ne voli da se pojavljuje u medijima kada za to nema dobar razlog. Iako je već neko vreme u tzv. medijskoj ilegali, pevačica redovno nastupa.

Nedavno je Nataša Bekvalac otkrila je da priprema novi album, ali da ne žuri s objavljivanjem i da će publika imati priliku da presluša nešto prelepo.

Instagram

 

Nataša nije želela da precizira kada će novi album ugledati svetlost dana, ali sigurno je da to neće biti pre njenog rođendana.

Pevačica je za „Exkluziv” govorila o nastupima koje je održala tokom letnje sezone, ali i odmoru na kojem je bila sa kćerkama. Na opasku novinara da se sa odmora vratila vidno zgodnija, Nataša je šaljivo odgovorila da je samo dobro stilizovana.  

Pročitajte: Nataša Bekvalac ne da na njih - Plaćajte svoje račune, da moji nastupi uvek budu puni žena koje imaju svoju lovu

Ono što sve najviše zanima jeste kako stvari stoje na ljubavnom planu lepe pevačice. Tom prilikom Nataša je iznela i da se u njenom ljubavnom životu nije desilo ništa novo, ali da se na dnevnom nivou uvek dešavaju zanimljive stvari.

 

 

Posebno je zanimljivo da je Nataša Bekvalac otkrila još nešto - progovorila je i o dopisivanju sa muškarcima na društvenoj mreži Instagram. 

- Svaki dan se dopisujem. Ne znam kako je muškarcima, ja se trudim da meni bude dobro.

Pročitajte: Nataša Bekvalac proživela pakao - osuđivali su me, srce mi se cepalo...

Pevačica se osvrnula na to da je njeno osnovno stanje sloboda, i da sebe ne bi mogla da zamisli drugačijom, posebno naglašavajući da je za ženu jako bitna finansijska nezavisnost.

Komentari. (0)

Loading