Otišla na selo: Dragana Mićalović promenila zanimanje

Autor:

25.03.2022 16:01

Foto:

Foto:

Dragana Mićalović promenila zanimanje



Lepa glumica Dragana Mićalović, Slobodina mlađa sestra uvek je doterana i sređena gde god da se pojavi. Nedavno smo je videli na premijeri filma "Bilo jednom u Srbiji", gde je došla da podrži stariju sestru koja igra u pomenutom filmu. Tada je Dragana sve zasenila svojom haljinom kao sa crvenog tepiha, mogla je pravo u Holivud.

Pročitajte i: Dragana Mićalović u suzama - Izgubila sam deo života

 


Ovoga puta nas je iznenadila skorz drugačijim stajling, ai samim mestom gde se nalazi. Na osnovu slika možemo zaključiti da je negde na selu, pošto se na jednoj od slika vidi poljski put, a na drugoj stado ovaca.

Instagram

 

 

Ona je otišla na selo da peče rakiju! Ko bi rekao da jedna diva poput nje ume, a i pre svega želi da radi ovako težak posao. Ne znamo samo čije su ovce u pozadini. Za šminku i odeću nije mnogo marila. Opušteno izdanje, ništa se ni sa čim ne slaže, a i ne mora, to nije bitno. U prirodi je, radi ono u čemu uživa. Po lokaciji koju je označila vidimo da je zapravo na jednom domaćinstvu u blizinu Loznice. U opisu je napisala da nigde nije tako slobodna i tako ona. Dakle, više joj prija lepota prirode od Beogradske gužve i smoga.

Pročitajte i: Fatalni trio - Sestre Mićalović u provodu, jedna od njih završila u suzama, a razlog će Vas oduševiti

Instagram

 

Nadamo se da će Dragana doneti malo rakije i u Beograd da kolege probaju da li je jačina dobra.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Caric

27.03.2022 19:31

Koje sviranje qrc od texta. Nađite joj muža više, da celi život ne glumi melodramu...