Šta radi pred mečeve

Otkivana najveća tajna: Specijalni ritual DIjane Đoković

Autor:

30.04.2022 16:30

Foto:

Foto:

Dijana Đoković otkrila je šta radi pred Novakove mečeve



Majka najboljeg tenisera sveta Dijana Đoković otkrila je šta radi pred Novakove mečeve. Ona je bila gost kod Marije Kilibarde u emisiji Sve u svemu sa Marijom gde je govorila o sebi i o Novaku. 

Pročitajte i: Serbia Closed - Zašto su Jelena i Dijana Đoković sedele u odvojenim ložama

Boško Karanović

 

Dijana je otkrila da slobodno vreme voli da provodi na jezeru, daleko od gradske gužve, isto tako, ona obožava da štrika i veze, i to je naučila još kao mala. Sada nam je jasno od koga je Novak zavoleo kolo! Novaka često možete videti na društvenim mrežama kako igra kolo, a ljubav prema ovoj tradicionalnoj igri, zavoleo je zbog majke, pošto je Dijana u mladosti igrala folklor. 

Jelena je u jednom intervjuu rekla, a i Dijana sada - žena je stub porodice, ona sve drži - naglasila je majka najboljeg tenisera sveta. Često se pisalo o tome da je Dijana ove reči Jeleni govorila i bodrila kada bi joj bilo teško da se izbori sa svim, Novakovim porazima, decom, fondacijom.

Pročitajte i: Dugo čuvana tajna otkrivena - Ovo nista znali o Dijani Đoković, iznenadićete se

Fabrika

 

I da, Dijana ima specijalnu belu haljinu koju nosi na mečeve, kada je obuče Novak uvek pobedi. 

Dakle, odsad kad budemo gledali Novakove mečeve, posebnu pažnju obratićemo na to šta je obukla Dijana, i akoje u beloj haljini nećemo strepeti, jer to znači samo jedno - Novak će pobediti

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading