Gnusni zločin

Alison Mak, glumica čarobnog osmeha osuđena na tri godine zatvora!

Autor:

04.07.2021 16:25

Foto:

Foto:

Glumica Alison Mak osuđena je na tri godine zatvora zbog učestvovanja u izvršavanju gnusnih zločina.



Alison Mak (38), glumica koja je poznata po ulozi u seriji 'Smallville', nešto ranije ove nedelje osuđena je na tri godine zatvora zbog umešanosti u kult Nekseum. Kako tvrde svetski mediji, pomenuta glumica služeći se obmanom dovodila je žene u pomenutu sektu, gde su bile žigosane, prisiljavane na seksualne odnose i težak fizički rad, preonsi NBC News.

Gettyimages

 

Pre zvaničnog izricanje presude, Alison se javnosti obratila u formi pokajničkog pisma:

- Sada mi je od velike važnosti da kažem da mi je iz dubine mog srca žao. Bacila sam se na učenje Kita Renijera sa svime što sam imala. Svim srcem verovala sam da me njegovo mentorstvo vodi do bolje, prosvetljenije verzije mene. Posvetila sam mu svoju odanost, svoje resurse i, na kraju, svoj život. Ovo je bila najveća greška i žaljenje u mom životu - prenosi Hollywood Reporter reči osuđene glumice.

- Žao mi je zbog vas koje sam dovela u Nekseum. Žao mi je što sam vas ikad izložila podlim i emocionalno nasilnim šemama uvrnutog muškarca. Žao mi je što sam vas podstakla da upotrebite svoje resurse za učestvovanje u nečemu što je na kraju bilo tako ružno. Polako shvatam odgovornost koju imam u životima onih koje volim i osećam veliku težinu krivite zbog zloupotrebe vašeg poverenja, vodeći vas negativnim putem - zaključila je Alison.

Gettyimages

 

Njeni advokati pokušali su da iskoriste ovo pismo kako bi od suda zahtevali ukidanje zatvorske kazne jer kako tvrde 'prepoznala je nepravdu koju je počinila ženama koje je mamila u kul'. Oni su takođe istakli da je Mak žestoko osudila Ranijerove postupke i sve što je činila zbog njega koji ju je obmanuo, tvrde.

Glumica Alison Mak osuđena na tri godine zatvora!

Alison je uhapšena 2018. godine i optužena je za trgovanje seksualnim uslugama, urotu zbog seksualne trgovine i teškog, prisilnog rada. Priznala je krivicu i rekla da je manipulisala ženama da postanu seksualne robinje za Ranijera koji je prošlog oktobra osuđen na 120 godina zatvora.

- Bila sam izgubljena. Moram snositi posledice za svoje ponašanje - istakla je glumica, u suzamam na saslušanju ranije u Bruklinu.

Svojevremeno, pojavile su se informacije da je Alison u pomenutu sektu pokušala da uvede i brojne druge filmske i muzičke zvezde kao što su glumcia Ema Votson i pevačica Keli Klarkson. Alison Mak bila je jedna od najdražih žena samoprozvanog gurua, a i sama je navodno učestvovala u određenim ponižavajućim ritualima, jer se u hijararhiji sekte nalazila prilično visoko.

Žrtve koje bi mu glumica dovela, Ranijeri bi terao da rade niz stvari protiv svoje volje, zlostavljao ih, izgladnjivao, tretirao kao robove i tetovirao im svoje inicijale na telo. Hranu su ženama navodno uskraćivali kako bi lakše ostale u celibatu, a tetovaže su im stavljali ispod kukova kako bi se znalo kome pripadaju.

Pročitajte i Eco friendly garderober: Modni trend kome se priklonila Ema Votson

Glumica je tetoviranje incijala pokušala neumesno da opravda tvrdeći da je to bilo uz pristanak žrtve.

- Svi bismo se napili i tetovirali. Čak i ja imam dve tetovaže, koje ništa ne znače - tvrdila je Alison na sudu.

Prilikom odabira žrtve, kako otkrivaju tužitelji, Alison je devojke terala da poziraju nage kako bi fotografije poslala Ranijeru.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading