Duško Tošić

Duško Tošić neće da ćuti, njegova strana priče stala je u sedam reči

Autor:

10.06.2024 09:07

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Oglasio se Duško Tošić o incidentu sa Karleušom, evo šta je poručio



U subotu rano ujutru svuda je osvanula vest da se u porodičnom domu Karleuša-Tošić na Senjaku dogodio fizički obračun još uvek zakonitih supružnika.

Fudbalski menadžer je u 5 ujutru stigao u kuću i napao suprugu i njenog prijatelja N.J, a kako su preneli mediji, on je čupao za kosu i vukao Jelenu, međutim oglasio se Duško Tošić konačno i otkrio detalje.

Boško Karanović, Profimedia

 

Pop diva ponovo nije podnela krivičnu prijavu protiv muža za nasilje u porodici kako njihova deca ne bi proživljavala dodatni stres.

Iako prvobitno u svom stilu bivši fudbaler nije želeo da se oglašava povodom ovog skandala, jedan komentar na Instagramu ga je očigledno podstakao da otkrije svoju stranu priče.

Oglasio se Duško Tošić - ovo je imao da kaže

Naime, na pitanje jednog od pratilaca da li je stvarno Jelenu udario i vukao za kosu, usledio je Duškov šokantan odgovor.

 

- Ne, naravno da je nisam ni pipnuo. Namestila je sve - napisao je Tošić.

Instagram

 

Oglasio se Duško Tošić i ovo će biti verovatno jedina njegova izjava na temu porodičnog nasilja o kome ni tri dana kasnije ne prestaje da se piše i priča u javnosti.

Ipak, pretragom njegovog profila na pomenutoj socijalnoj platformi uvideli smo da je Jelenin suprug obrisao komentar verovatno ne želeći da se dodatno objašnjava sa znatiželjnim pratiocima.

Pročitajte Kakav dan u vili na Dedinju, Nika Tošić ujedinila roditelje, Duško sve otkrio fotografijom, Jelena plače od sreće

Podsetimo, pevačica se u subotu uveče oglasila na društvenim mrežama želeći da stavi temu na spekulacije o njenom bračnom odnosu i problemima:

„U cilju smirivanja medijskih napisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kom se nalazimo.

Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje.

Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima”, poručila je hrabra Jelena putem svog profila na Instagramu. 

 

Komentari. (0)

Loading