Aco Pejović

Nikad ne biste pogodili: Šta imaju zajedničko Aco Pejović i Elvis Prisli?

Autor:

01.07.2024 20:09

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Album Aca Pejovića simbolično nosi ovaj naziv



Novi album Aca Pejovića nedavno je objavljen, a gotovo sve pesme su postale pravi letnji hitovi koji se već sada traže po klubovima.

Iako se odlučio da nove pesme pusti u etar kad i većina njegovih kolega, folker očigledno nije pogrešio jer svi muzički stručnjaci njegov deveti studijski album ocenili su kao najbolji do sada.

Antonio Ahel ATA Images

 

Gostujući nedavno u emisji "Exkluziv night", pevač je otkrio brojne zanimljive detalje koji se tiču novog poslovnog projekta.

Tako smo saznali da je "kuma" ovom albumu bila ćerka Aca Pejovića koja je poželela da se nova ploča zove "Hotel tuge" po stihu iz pesme "Soba 501".

Priznaćete, to nije karakteristično za nazive albuma jer se pevači odlučuju da projekat nazovu po nekoj od numera koja se na njemu nalazi.

Album Aca Pejovića ima isti naziv kao...

Ipak, u Acinom slučaju to je bilo drugačije i čini se da nimalo nije pogrešio što je rešio da posluša mezimicu, a ono što je tek kasnije otkrio ga je dodatno obradovalo i nasmejalo.

- U pesmi "Soba 501" ima taj deo koji glasi "U hotelu tuge ja te čekam, pokucaj u sobu 501" i to se baš dopalo mojoj ćerki pa je ona i kumovala nazivu albuma.

A onda smo proverili i to mi je negde bilo super, Elvis Prisli ima iz nekih tamo šezdesetih, sedamdesetih godina pesmu koja se zove "Hotel tuge".

Pročitajte Aco Pejović sve priznao - Trajalo je 8 godina!

Pa mi je baš zbog toga i bilo super da se i moj album tako zove - otkrio je pevač za pomenutu emisiju sa osmehom na licu.

Podsetimo, kada je objavljen novi album Aca Pejovića, pevač je upriličio veliku konferenciju za medije na kojoj je otvoreno govorio o novom projektu.

- Moram da priznam da osam-devet godina nisam izbacio CD. Imao sam moralnu obavezu prema ljudima koji slušaju i vole to što ja radim da snimim kompletan CD.

Nisam ja svih ovih godina bio u zapećku. Izbacivao sam pesme, ali album nisam punih osam godina izbacio, toliko je trajao taj period - iskreno je priznao Aco Pejović.

Komentari. (0)

Loading