Jelena Karleuša

U jeku priča o podeli imovine Jelenine reči odzvanjaju: Ne shvata da to ubija ljubav

Autor:

15.07.2024 21:16

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Reči Jelene Karleuše podigle prašinu u javnosti



Jelena Karleuša i Duško Tošić su 28. juna 2008. godine svoju ljubav krunisali brakom. Pevačica je tada bila u drugom stanju, a nakon ćerke Atine na svet je došla i devojčica kojoj su dali ime Nika

Bračni partneri zajedno su prošli sito i rešeto, a u jeku priča o sporazumnom razvodu braka i podeli imovine reči Jelene Karleuše privukle su pažnju javnosti. 

Dejan Milićević

 

Tokom gostovanja u jednoj emisiji muzička zvezda iskreno je govorila na temu ljubavi, a reči Jelene Karleuše u kojima su se mnoge dame pronašle postale su viralne na društvenim mrežama. 

- Kad žena puno prašta, muškarac ne shvata da to ubija ljubav. Ona jeste oprostila, ali jedno parče ljubavi uvek izleti kroz prozor. 

I tako parče po parče, po parče ljubavi nema - glasile su reči Jelene Karleuše. 

Podsećanja radi, Jelena je nedavno izjavila da je u procesu sporazumnog razvoda, a podela imovine postala je tema o kojoj se naširoko priča i piše. 

Prema pisanju "Kurira", vila na Dedinju, koju je Tošić pre šest godina kupio od Dragana Stojkovića Piksija, vredna 2.500.000 evra, a u kojoj muzička zvezda živi sada sa ćerkama, ostaće u njenom vlasništvu. 

Pročitajte Jelena Karleuša nedugo posle razvoda presrećna poručila - Više smo od prijatelja (foto)

S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičjem potoku u kojem su porodično živeli, kao i nekretnina na Dedinju, koja se nalazi u neposrednoj blizini ovog dupleksa, ostaju sportisti. On je napravio i kuću u Orlovatu, u mestu gde živi njegova mama, koja takođe ostaje na njegovoj imovinskoj karti.

Jelena se još nije kompletno preselila u vilu na Dedinju. Tamo žive spremačice s kucama o kojima brinu, a Jelena je još uvek u Lisičjem potoku. Duško je zbog poslovnih obaveza na relaciji Turska-Nemačka-Srbija, a kada boravi u prestonici, živi u svom stanu na Dedinju.

Njih dvoje su posle nekoliko neuspešnih pregovora uspeli da nađu zajednički jezik i da završe neophodnu dokumentaciju, koju će uskoro i da potpišu. Tako će se sad tačno znati šta je čije - tvrdi pomenuti medij.

Komentari. (0)

Loading