Danijela Dimitrovska

Njenoj sreći nema kraja: Danijela Dimitrovska pokazala bebu, devojčica je preslatka (foto)

Autor:

27.08.2024 13:16

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fotografija Danijele Dimitrovske raznežila pratioce, beba je preslatka



Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić pre dve godine stavili su tačku na deset godina dug brak, nakon kojeg su oboje ponovo pronašli sreću u ljubavi. Voditelj se ponovo oženio i postao otac drugi put, dok je manekenka uplovila u ljubavnu priču sa biznismenom Jevremom Kosnićem.

O svojoj vezi Danijela dugo nije pričala, tek nedavno je počela da objavljuje zajedničke fotografije sa izabranikom, a svi se pitaju da li će i oni svoju ljubav krunisati prinovom.

Ipak, porodica Dimitrovski postala je bogatija za jednog člana kada je Danijelina sestra Ivana rodila devojčicu Bianku.

Manekenka je neizmerno srećna što je ponovo postala tetka i svaki slobodan trenutak koristi da vreme provede sa malom Biankom, a sada je jedan njihov zajednički trenutak podelila na Instagramu, kada je fotografija Danijele Dimitrovske raznežila njene pratioce.

Pročitajte Prva fotografija Danijele Dimitrovske sa dečkom, poljubac u vrat i strastven zagrljaj (foto)

„Molim vas, pogledajte ko je meni došao u goste! Imam utisak da je porasla preko noći i toliko smo se uželele jedna druge da se topim celo jutro”, napisala je Danijela u opisu fotografije.

Inače, Danijelina sestra udata je za odbojkaškog trenera Ivicu Jevtića i živi u rodnom Požarevcu. Ćerku je rodila 30. septembra prethodne godine, a ima i starijeg sina Relju koji je završio prvi razred.

Instagram

 

Manekenka je veoma vezana za roditelje, a poseban odnos ima sa sestrom čiju decu gleda kao svoju, a da li će Matiji uskoro podariti brata ili sestru ostaje da vidimo.

 

Komentari. (0)

Loading