Dragan i Jovana

Od ponoći slavlje ne prestaje: Maca i njegova supruga ne mogu da sakriju radost!

Autor:

09.09.2024 09:45

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Godišnjica braka Mace i Jovane obeležena gala slavljem, vole se kao prvog dana



Jedna od najpoznatijih predstava Dragana Marinkovića Mace zove se „Kakva ti je žena, takav ti je život”, a ako je suditi po onome što vidimo na društvenim mrežama, izgleda da je njemu fenomenalan.

Glumčeva supruga Jovana njegova je najveća ljubav i on joj svoju naklonost redovno pokazuje nežnim gestovima. Skladni par juče je posebno bio srećan jer je proslavljena godišnjica braka Mace i Jovane.

 

 

„Lagano ulazimo u DESETU. Koliko sam samo puta namerno prošetao da bih te slučajno sreo, mila moja”, napisao je Maca u opisu fotografije sa suprugom.

Dragan Marinković i njegova supruga povodom godišnjice napravili su veliku proslavu na kojoj su okupili najvažnije ljude.

Pročitajte Maca se ne miri sa velikim gubitkom - Počivaj u miru

Par je bio modno usklađen, simbolično u crvenom, i sa prijateljima slavio do kasno u noć. Iz ogromne ljubavi jedno drugom su posvetili tetovaže, ali na tom gestu ljubavi Maca se nije zaustavio. On je Jovani na dan godišnjice posvetio emotivne reči.

„Pre sedam godina na ovaj dan sam te upoznao i počeo da te osvajam i ne prestajem. Volim te”, poručio je glumac.

Instagram

 

Čestitke povodom godišnjice braka Mace i Jovane i dalje stižu na adresu šarmantnog para, a sigurni smo da je slavlje bilo nezaboravno.

Komentari. (0)

Loading