Brat Kejt Midlton otkrio u kakvim je princeza zaista odnosima sa suprugom, evo šta je sve morala da promeni

Autor:

18.09.2024 14:10

Foto: Gareth Fuller/WPA Pool - Getty Images

Foto: Gareth Fuller/WPA Pool - Getty Images

Brat Kejt Midlton objavio memoare i otkrio ono što su znali samo najbliži



Prethodnih meseci brak princa Vilijama i Kejt Midlton često je bio na „repertoaru” tabloida i teoretičara zavera. Misteriozni nestanak princeze početkom godine pokrenuo je razne priče, sve dok se u martu nije oglasila i objasnila o čemu se radi.

Sada se javio i Džejms Midlton. Doduše, drugim povodom. Brat Kejt Midlton objavio je memoare pod nazivom „Upoznajte Elu: Pas koji mi je spasao život”, a pomenuo je i brak Velsovih.

Profimedia

 

Osvrnuvši se na brojne epizode iz svog života, najviše na one vezane za višegodišnju borbu sa depresijom, Džejms je pisao i o odnosu svoje starije sestre sa budućim kraljem Velike Britanije.

Kako je otkrio, porodica je saznala da se par verio dan pre nego što su to zvanično objavili, u novembru 2010. Kejt mu je sve ispričala kada su izašli da prošetaju pse.

Pročitajte Kejt Midlton otkrila da je završila sa hemoterapijom - Poslednjih devet meseci bili su izuzetno teški za sve nas

S njima je bila i mlađa sestra Pipa. Svratili su do lokalnog paba u selu blizu Baklberija. „Pipa i ja bili smo veoma uzbuđeni, ali morali smo da smirimo emocije kako niko ne bi posumnjao”, kaže brat Kejt Midlton.

„Tiho smo obećali da ćemo uvek biti tu jedni za druge, bez obzira na to koliko ludo sve može da postane, i pogledali se.”

Chris Jackson / Getty Images

 

„Vilijam je u našim životima već dugo i veoma smo ga zavoleli. Osećamo se kao da nam je stariji brat, a on i Ketrin se dobro slažu, stvarno su jedno za drugo”, navodi Džejms u svojoj knjizi.

Pročitajte Govor tela govori sve - Ni Kejt ni Vilijam nisu mogli da sakriju kako se zaista osećaju

„Verujem da je srećan što se oženio mojom sposobnom i skromnom sestrom, potpuno sam siguran da se stvarno vole”, kaže.

„Podigao joj je samopouzdanje. Procvetala je. Znao sam da će se brinuti za nju.”

Komentari. (0)

Loading