Anđela Jovanović

Anđela Jovanović na meti kritika: U drugom stanju, a ne prestaje sa intenzivnim treninzima

Autor:

20.09.2024 11:45

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Prikazavši snimak iz teretane, Anđela Jovanović se suočila sa kritikama



Anđela Jovanović, popularna srpska glumica, i njen suprug, atletičar Mihail Dudaš, uskoro će postati roditelji. Iako je u poodmakloj trudnoći, Anđela ne prestaje sa odlascima u teretanu i redovno vežba.

Glumica je na Instagramu podelila video u kojem je, sa stomakom „do zuba”, viđena u mini-topu i šortsu dok vežba na traci za trčanje i pilates lopti. Njena posvećenost treninzima u poodmakloj trudnoći izazvala je različite reakcije. 

Instagram screenshot @_blejzmodesti

 

Dok su neki podelili oduševljenje zbog posvećenosti režimu i zdravom životu, drugi su pokazali veliko negodovanje i zabrinutost što se glumica u drugom stanju izlaže napornim treninzima.

Ipak, glumica ostaje dosledna zdravim navikama, bez osvrtanja na komentare pratilaca. Uostalom, Anđela na ovaj način pokazuje da žene u trudnoći mogu ostati fit. 

Pročitajte: Anđela Jovanović za Gloriju prvi put pričala o ljubavi s ovim sportistom (foto)

Pridržavajući se saveta stručnjaka, zdrava zdrava žena i u drugom stanju može nastaviti sa vežbama koje je praktikovala pre trudnoće.

Instagram screenshot @_blejzmodesti

 

Podsećamo, Anđela i Mihail su se venčali prošog leta na intimnoj ceremoniji, daleko od očiju javnosti. 

Njihova ljubavna priča počela je u Londonu, gde su bili na master studijama, a sada uživaju u zajedničkom životu u Beogradu.

Pročitajte: Slatko i smešno: Evo kako Anđela Jovanović tepa svom dečku

Uprkos trudnoći, Anđela je uspešno završila snimanje nove sezone serije „Radio Mileva”, gde tumači jednu od glavnih uloga, ne otkrivajući čak ni najbližim saradnicima srećne vesti o proširenju porodice.

Komentari. (0)

Loading