Verica i Veljko

Da li znate kako Verica Rakočević zove Veljka? Oduševićete se!

Autor:

26.10.2024 11:03

Foto: Dejan Milićević

Foto: Dejan Milićević

Veljko Kuzmančević izašao iz bolnice a sada traži mir



Veljko Kuzmančević, suprug poznate modne kreatorke Verice Rakočević, nedavno je završio u bolnici i pod nadzorom lekara.

Na osnovu fotogafije na kojoj se vidi da je suprug Verice Rakočević u bolnici i priključen na aparate, javnost je 21. oktobra ove godine saznala za Veljkove probleme. Vest da je Veljko Kuzmančević izašao iz bolnice donela je olakšanje njegovim najbližim i najmilijim ljudima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kao potvrda da je ubrzo po prijemu Veljko Kuzmančević izašao iz bolnice bilo je oglašavanje njegove supruge. Verica je tada otkrila da je njen suprug pretrpeo veliki zamor, što ga je navelo da se obrati lekaru.

Suprug Verice Rakočević u bolnici je dobio holter, radi praćenja rada srčanog ritma, i ubrzo je pušten kući. Veljko je nastavio da obavlja redovne aktivnosti i oseća se bolje. 

Pročitajte Suprug Verice Rakočević zbog posla završio u bolnici, priključen na aparate

Kao dokaz tome objavio je na svom Instagram-profilu i fotografiju koju prati zanimljiv opis:

- Postoje zakoni prirode koje naše telo može da čuje i oseti samo u tišini... Od svih đakonija, tišina i mir su danas najskuplji – napisao je Veljko.

Screenshot Instagram/@kuzmancevicv

 

Njegova supruga je komentarom pokazala da se slaže sa tim stavom, napisavši:

- Tako je, medeni – dodavši uz komentar emotikone u obliku crvenog srca.

Ovako je kreatorka otkrila da je Veljko za nju medeni i da mu tepa ovim imenom. Mali ali značajan gest, koji još jednom pokazuje koliko se prate i doprinose jedno drugom kroz život. A Veljko i Verica su nedavno viđeni u gradu, kako uživaju u zajedničkom obroku.

Pročitajte Veljko Kuzmančević nije odoleo ovom tretmanu, ni Verica ga nije prepoznala (foto)

Par nije mario za poglede prolaznika već su se potpuno posvetili jedno drugom. U jednom trenutku, kako piše Telegraf, Veljko je rukom pomilovao Veričino lice, pokazujući joj svoju brižnost i pažnju.

Najbolja potvrda da je Veljko Kuzmančević izašao iz bolnice i da se oseća stabilno jeste i najnovija objava koju je podelio sa pratiocima na svom Instagram-profilu, kao i to da i dalje, naočigled svih, beskrajno uživa u svakom trenutku koji provodi sa Vericom.

Komentari. (0)

Loading