Verica Šerifović

Posle 39 godina rada penzija Verice Šerifović je ovolika, zasluženo?

Autor:

28.10.2024 21:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Penzija Verice Šerifović više nije tajna



Majka Marije Šerifović, Verica Šerifović, jedna je od najcenjenijih pevačica narodne muzike, a iza sebe ima 39 godina radnog staža. Ona je pre nekoliko meseci otišla u penziju, te sada živi mirnim životom, pretežno vreme provodeći sa svojim unukom Mariom.

Otkako je poznato da je legenda narodne muzike postala penzionerka, poznato je i kolika je penzija Verice Šerifović.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ukupno 39 godina uplaćenog radnog staža, 27 u Srbiji i 11 u Austriji. Penzija ovde je sada oko 35.000 dinara i austrijska malo manje od 250 evra, ali njih imam 14 ukupno.

U maju i u oktobru primam duplu. Znači sada sam primila duplu 470 evra i ova srpska – rekla je Verica, prenosi „Grand“.

Pročitajte "Evo šta baba radi kad je dete kod nje!" Marija Šerifović otkrila kako Verica uživa sa unukom, hit snimak

Verujemo da je vreme za penziju Verice Šerifović stvoreno za uživanje budući da se nedavno ostvarila u ulozi bake i da sa nestrpljenjem iščekuje unukov prvi rođendan 2. decembra.

Podsetimo, Marija Šerifović pre skoro godinu dana postala je majka, a Verica je tada istakla koliko je srećna i ponosna na svoju ćerku.

Instagram printscreen

 

- Najsrećnija sam žena na svetu! Rodilo mi se unuče! U Americi sam i ne bih se dalje oglašavala. Samo želim da svi znaju koliko sam ponosna - rekla je Verica za "Blic".

Pevačica je nedavno govorila o tome koliko je zahvalna što je postala majka.

Pročitajte Oglasila se Verica Šerifović prvi put kao baka, Mario je stigao u pravi čas

- Ja ne znam kako i odakle da počnem. Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, "Zvezde Granda", privatan život...

I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći: Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama! Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi.

Tek sada, tek danas, kada imam 39 godina, mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto - napisala je Marija.

Komentari. (0)

Loading