Isidora Trifunović

Ne daje ni 5 para: Evo šta radi Isidora nakon skandala sa Sergejem

Autor:

28.10.2024 18:09

Foto: Instagram/isismo

Foto: Instagram/isismo

Supruga Sergeja Trifunovića pokazala kako provodi vreme, komentare ispod fotografija isključila



Supruga Sergeja Trifunovića Isidora i popularni glumac pre nekoliko dana izazvali su buru u javnosti kada su do medija dospele informacije da se u njihovom domu navodno desilo porodično nasilje.

Naime, nakon što je glumac prijavio suprugu za nasilje, ona je morala da plati novčanu kaznu, posle čega je ipak trebalo da ostane u Srbiji.

Instagram

 

- Isidora je osuđena na novčanu kaznu u iznosu od 20.000 dinara, istu je platila odmah. Ne verujem da će napuštati zemlju, njihov odnosa je takav, danas u dobri, sutra nisu. Ipak, vole se – rekao je izvor za Telegraf.

Šta se dalje tačno dešavalo niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, ali spekuliše se da je glumac pokušao da izgladi odnos sa suprugom.

Pročitajte Kao da joj deportacija nije bila dovoljna - Supruga Sergeja Trifunovića dobila otkaz?

Sergej je u nekoliko navrata objavljivao šaljive fotografije aludirajući na njihov odnos, a sada se Isidora oglasila.

Supruga Sergeja Trifunovića danas je podelila nekoliko fotografija koje su privukle veliku pažnju. Ona ni ovaj put kao ni nekoliko prethodnih puta nije pokazala lice, već je uslikana od vrata na dole.

 

 

Isidora je prikazala kako je u par kadrova izgledao jedan njen dan, pa smo imali prilike da vidimo kako se hrani i šta joj privlači pažnju dok šeta.

Komentari. (0)

Loading