Sin Milice Milše

Ovo je sin Milice Milše: Rodila ga dok je bila na fakultetu, sama ga odgajala, a o njegovom ocu nikada nije pričala (foto)

Autor:

03.10.2024 21:10

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Sin Milice Milše je njen najveći ponos, taj odnos je neraskidiv



Poznata glumica Milica Milša, koju publika voli zbog uloga u kultnim serijama, poput “Srećni ljudi” i “Igra sudbine”, ponosna je majka sina Antonija Isakovića, koji ime nosi po njenom ocu.

Iako je privatni život uvek držala dalje od očiju javnosti, Milica je više puta otvoreno govorila o izazovima sa kojima se suočila kao samohrana majka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sin Milice Milše, iako nije prisutan u medijima, povremeno dozvoli da javnost zaviri u njegov život, najčešće pojavljivanjima sa majkom na kulturnim događajima i zajedničkim fotografijama.

Glumica je postala majka kao studentkinja četvrte godine Fakulteta dramskih umetnosti. Kako je i sama priznala, prvih šest godina Antonijevog života bila mu je i otac i majka, uz veliku podršku svojih roditelja.

Pročitajte Milica Milša njenu smrt nikada neće preboleti - sedam godina je prošlo, volim te zauvek

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila, a već krajem maja igrala sam diplomsku predstavu u Ateljeu 212. Bez pomoći mojih roditelja to ne bih uspela. Da vam otkrijem samo jedan detalj, Antonije je rođen 9. aprila, a ja sam krajem maja igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla izvesti bez pomoći moje majke i oca - rekla je Milica.

 

 

- Prvih šest godina, dok Žarko nije ušao u naš život, bila sam Antoniju sve, otac i majka - izjavila je Milša u razgovoru za magazin “Story”.

Njen suprug, scenarista Žarko Jokanović, postao je važan deo njenog i Antonijevog života, dok je o biološkom ocu svog sina Milica uvek ostajala diskretna, nikada ne otkrivajući detalje o njemu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

Za dramaturga i reditelja Žarka Jokanovića Milica tvrdi da je ljubav njenog života. Milica i Žarko su nedavno obeležili dvadeset petu godišnjicu braka, što potvrđuje koliko je njihova ljubav posvećena i čvrsta. 

Dalibor Danilović

 

Žarko je s lakoćom preuzeo ulogu oca Antoniju, koga bezuslovno voli i danas. 

Pročitajte Milica Milša - kako je zvezda Igre sudbine izgledala u mladosti

Uprkos svim izazovima sin Milice Milše je njen životni ponos, tako da je odnos između nje i Antonija poseban i neraskidiv.

Komentari. (0)

Loading